Bottox Therapy - био терапия с Хиалуронова киселина, кератин и колаген

БОТОКС ТЕРАПИЯ

Продуктова линия разработена за лечение на суха, изтощена и увредена коса, със специфични активни съставки с възстановяващо и anti-age действие, способна да въздейства върху самата структура на косъма, чрез синергични качества на съставките: фиксиращо действие на  серамиди; колаген , кератин  и екстракт на масло от шам-фъстък имат както овлажняващо,така и anti- age действие,  а хиалуронавате киселина увеличава действието на всички съставки в пъти повече от очакваното.
Този концентрат  придава плътен, лъскав и регенириран вид на косата.

                                                              Активни съставки

                                                              СЕРАМИДИ 1 ,3 ,6

Ceramid I:  увеличава еластичността
Ceramid III / IIIB: извършва действие фиксиране( циментиране ), помага за възстановяване на вредите на проблемната коса; в допълнение, той помага за възстановяване на правилния баланс на хидратация и защита на косата.
Ceramid VI: регенериращо действие, помага за обновяването на структурата на косъма, както и придаване на блясък на косата.

  

                                                                КЕРАТИН  

Това е протеин ,който се  характеризира с дълга  по форма  молекула, изглеждаща  като спирала (известната aplha-спирала) и повишен брой на сулфидни аминокиселини (по-специално, цистеин); този състав  с добавянето на спирална структура, придава устойчивост на кератина и в същото време, еластичност.
Благодарение на своето природно свойство да се комбинира и да се оформят космени фибри  коса, кератинът насочва тези свои качества, за да възстанови  косата и да  направи по-устойчиви космените стъбла.

 

 

                                                            РАСТИТЕЛЕН КОЛАГЕН

Той се добива от бобови растения, от соя (от Papilionaceae), от водорасли и от зърнени семена. Той създава върху косата протеинов филм, което  придава ефект на защита и има регулиращи функции. В  действителност  има способността да улавя водата, както и липофилни вещества и след това селективно ги освобождава. По този начин е възможно да се избегне загубата на вода и  се дава възможност за регулиране на хидро-липидния баланс, който не позволява на косата да се пресушава, прави я по-хидратирана и лъскава.

 

                                                            ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Хиалуроновата киселина е от съществено значение "съставка" на съединителната тъкан ,която дава сила и форма. Една от основните цели е стабилизирането на еластичността на дермата  и косата  , както и взаимодействие по време на процеса на обмен на възстановяването на кожата и метаболизма.
От химическа гледна точка е макромолекула с произход глюкоза, характеризираща се с възможността да бъде в състояние да събере и притежава големи количества вода точно като гъба. Поради тази причина тя носи отговорност  за хидратацията.
С годините количеството на хиалуроновата киселина  тенденциозно  намалява постепенно, с което следва намаляване на степента на хидратация на тъканите и загуба на тонус.
Благодарение на неговите свойства, това вещество е наистина широко използвано  в козметичната индустрия за възвръщане на  тонуса  и жизнеността на тъканите, полезно както за кожата ,така и за косата.

 

                                                            МАСЛО  ОТ  ШАМ-ФЪСТЪК


Маслото от шам-фъстък, макар и не  много известно в Италия, е наистина един продукт, използван от хилядолетия в Близкия Изток.
То има повишено съдържание на мастни киселини (олеинова и линолова), лецитин, желязо, магнезий и витамин Е.
То има силни антиоксиданти и регенериращи свойства, ускорява процеса на обмен на клетъчна и тъканна регенерация, а също така изпълнява защитно действие от външни фактори (замърсяване, слънчева светлина), както и дълбоко подхранваща функция.

                     

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА  4 БР ПО 50 МЛ АКТИВНА ТЕРАПИЯ С ВКЛЮЧЕНА СПРИНЦОВКА,БЕЗ ИЗОБРАЗЕНАТА РАБОТНА КУПА

ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ТЕРАПИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКУПИ И АКТИВНИЯ ШАМПОАН 500 МЛ,СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА ИЗМИВАНЕ НА КОСАТА ПРЕДИ НАНАСЯНЕ НА БОТОКСА

ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ТЕРАПИЯТА ,ИЗПРАЩАМЕ ПОДРОБНО УПЪТВАНЕ ЗА НАЧИНА НА РАБОТА.

С КОМПЛЕКТЪТ ОТ 200 МЛ ОБЩО КОЛИЧЕСТВО БОТОКС МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ МЕЖДУ 25-35 ТЕРАПИИ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Bottox Therapy - био терапия с Хиалуронова киселина, кератин и колаген

  • Производител: Hantesis
  • Код на продукта: Bottox therapy 4*50ml
  • Наличност: В наличност
  • 150.00лв.