Условия за гаранция

Уважаеми клиенти,
Моля прочетете внимателно общите условия за пазаруване чрез магазина за електронна търговия на www.fcolor.eu
 
I. Условия за гаранция:
Срок на гаранцията – 24 месеца от датата на закупуване за крайни клиенти и 12 месеца за професионална употреба. Гаранцията не се отнася за повреди,причинени умишлено от купувача или неправилно обслужване и поддръжка,както и за акумулаторни батерии и аксесоарите към техниката / гребени за подстригване,накрайници за сешоари и т.н/.Фирмата не носи отговорност за  пропуски на производителя във различните версии на уреда, но при възможност ги отсранява. Дълготрайността на батерията и нейните характеристики зависят изцяло от спазването на правилата за експлоатация, предписани от производителя. Гаранцията е поименна. Доставчик и собственик на сайта e Фарбеколор ЕООД.
 
II. Условия, при които рекламация може да бъде отхвърлена:
Липса на гаранционни документи или невалидност на тези документи, а именно: несъвпадение или липса на номер на уреда. Нарушение на целостта, изтриване или липса на етикета на производителя или на гаранционната карта,при неизправност на електрическата мрежа и контакти ,и  при всички случаи на повреди, причинени от неправилна употреба, изпускане, удар, неправилно съхранение, заливане с течности, опити за поправка и  интервенция от неупълномощени лица, зареждане с неоригинални зарядни устройства или други външни въздействия в противоречие с изискванията на производителя, свързване с неодобрени от производителя устройства. Срок за отстраняване на повредата е 30 работни дни от датата на приемане на уреда.
 
III. Поръчка по електронен път:
При покупка от разстояние, в срок от 7 работни дни,клиентът има право да върне стоката по чл.52,ал.1,т.7 на Закона за Защита на Потребителя,ако е неувредена, неразпечатана, неползвана, с ненарушена опаковка. Цената е валидна за деня на поръчката,съгл. разпоредбите на чл52,ал.1,т.8 от Закона за Защита на Потребителя. Всички цени са крайни и са съобразени с чл.52,ал.1,т.3 от Закона за Защита на Потребителя.
 
Плащане – при доставка на място.
 
ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !