Out Of Stock KERATIN LUSTRE DIGISTYLE - ПРЕСА С " ИНФУЗИРАНИ " КЕРАТИНОВИ ПЛОЧИ

Кератин Lustre:


Косата се състои от 95% кератин, който действакато щит и предпазва  косата от UV,топлинна обработка и външни агресори. DIGISTYLE BAB2395E  разполагас  плаващи плочи.


Този инфузиран кератин ще компенсира кератина,изгубен от косата по време на процеса на изправяне с  висока температура.


    Блясък и кератин:


Ефектите за красота ще бъдат засилени от йоннататехнология.  Плочите на основата накерамика, които са  „инфузирани“ скератин, съчетани с йонния генератор, контролиращ антинаелектризирането,осигуряват дълготрайна гладкост и придават неотразим блясък.


    Процесът „Инфузия“ вкерамичните плочи


DIGISTYLE BAB2395E разполага с керамични плочи, вкоито е „инфузиран“(означава вливане)кератин , с които можете да създадете  бърз стайлинг с дълготрайна гладкост ибезупречен блясък. Усъвършенстваната керамична система на нагряване на плочитеосигурява бързо достигане на желаната температура и незабавен топлообмен срегулиран контрол на температурата до 230 ° C за постоянни резултати.


    Йонна технология


Косата по природа се зарежда положително, тозиположителен заряд се засилва допълнително по време на изсушаване и генерирастатично електричество, което кара косата да се наелектризира. По този начинповърхността на косата става груба,  акосата изглежда безжизнена. Отрицателните йони, генерирани от йонния генераторана пресата, неутрализират този положителен заряд и така елиминират статичнотоелектричество. При правилно затворена кутикула на косата е мека и блестяща,лесна за оформяне. Доказано е също, че йонната технология катализира действиетона продуктите за коса.


    Изправяне и навиване на къдрици


DIGISTYLE е специално проектирана за лесноизправяне и навиване . Контрол, безопасност и персонализиране. Има 10 настройкина температурата, като можете да изберете от 140 ° C-230 ° C за стилизиране наразлични типове коса.Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

KERATIN LUSTRE DIGISTYLE - ПРЕСА С " ИНФУЗИРАНИ " КЕРАТИНОВИ ПЛОЧИ

  • Производител: BaBylissPRO
  • Код на продукта: BAB2395E
  • Наличност: Out Of Stock
  • 250.00лв.