Ново KERATIN LUSTRE DIGISTYLE - ПРЕСА С " ИНФУЗИРАНИ " КЕРАТИНОВИ ПЛОЧИ

Кератин Lustre:

Косата се състои от 95% кератин, който действа като щит и предпазва  косата от UV, топлинна обработка и външни агресори.  DIGISTYLE BAB2395E  разполага с  плаващи плочи.

Този инфузиран кератин ще компенсира кератина, изгубен от косата по време на процеса на изправяне с  висока температура.

    Блясък и кератин:

Ефектите за красота ще бъдат засилени от йонната технология.  Плочите на основата на керамика, които са  „инфузирани“ с кератин, съчетани с йонния генератор, контролиращ антинаелектризирането, осигуряват дълготрайна гладкост и придават неотразим блясък.

    Процесът „Инфузия“ в керамичните плочи

DIGISTYLE BAB2395E разполага с керамични плочи, в които е „инфузиран“(означава вливане)кератин , с които можете да създадете  бърз стайлинг с дълготрайна гладкост и безупречен блясък. Усъвършенстваната керамична система на нагряване на плочите осигурява бързо достигане на желаната температура и незабавен топлообмен с регулиран контрол на температурата до 230 ° C за постоянни резултати.

    Йонна технология

Косата по природа се зарежда положително, този положителен заряд се засилва допълнително по време на изсушаване и генерира статично електричество, което кара косата да се наелектризира. По този начин повърхността на косата става груба,  а косата изглежда безжизнена. Отрицателните йони, генерирани от йонния генератора на пресата, неутрализират този положителен заряд и така елиминират статичното електричество. При правилно затворена кутикула на косата е мека и блестяща, лесна за оформяне. Доказано е също, че йонната технология катализира действието на продуктите за коса.

    Изправяне и навиване на къдрици

DIGISTYLE е специално проектирана за лесно изправяне и навиване . Контрол, безопасност и персонализиране. Има 10 настройки на температурата, като можете да изберете от 140 ° C-230 ° C за стилизиране на различни типове коса.