Out Of Stock Сешоар Caruso HQ Limited Edition 2400W  - цвят бял

Caruso BAB6970WIE

Един модел с модерен чарспортен, лек и много мощенИдеален за трудни коси. Този сешоар ще съблазни всеки стилист дори и най-взискателните професионалисти.

Моторът е с високо качество,произведен в Италия Made in Italy 2400W

Генератор на отрицателни йони . Сешоарът е снабден с централен генератор на отрицателни йони с възможност на отделяне 5мил.йони/куб.см. Отрицателните йони неутрализират положителния заряд, който по природа имаме в косата и така премахват статичното електриество. Косата става мека, блестяща и послушна,както и лесна за разресване. Доказано е,че технологията  с йони усилва въздействието на реконструиращите препарати за коса.


Caruso HQ: открийте 6-те предимства на този ултра-ефективен сешоар за ултра-бързо изсушаване


Много висока производителност, произведен в Италия AC двигател

Този двигател е проектиран за интензивна професионална употреба и предлага превъзходни професионални характеристики. Той осигурява въздушен поток от 83 м3 / ч и 1 366 Pa въздушно налягане за дълготрайни резултати.  Достигайки  172 км / час. въздушна скорост, той предлага свръхбързо сушене и спестяване на енергия.


Високоефективен нагревателен елемент

Оптимизира изсушаването и осигурява равномерно разпределяне на  температурата. Мощността на нагревателния елемент предлага изключителна скорост на сушене от 6,4 грама вода, изсушена за минута. Средна температура от 85 ° C при 25 mm  концентратор и до над 140 ° C с  концентратор (при макс. Скорост).


100% професионална дръжка

Caruso-HQ е снабден с нова дръжка, която оптимизира цялостния баланс на сешоара. Идеалният му баланс го прави идеален за фризьорски салони,  неговата ергономична дръжка помага за облекчаване на мускулното напрежение в предмишницата, за да се бори с повтарящи се наранявания  и професионални заболявания. Тази дръжка е доказала своята стойност с Rapido, BaBylissPRO® водещ сешоар  в каталога на марката. Дръжката е идеално оформена по оста на центъра на тежестта, осигурявайки балансирано задържане. Новият ергономичен дизайн се побира в дланта на ръката, като осигурява сигурен захват между палеца и показалеца. Тази дръжка е проектирана за интензивна употреба.


Тежък захранващ кабел и втулка

С тази нова дръжка идва нова втулка на захранващия кабел над 3 пъти по-здрава от предишната, която вече беше с изключително качество, тъй като позволяваше над 60 000 огъвания без повреди (стандартните изисквания за професионални сешоари са 10 000 огъвания). Новият кабел и втулката могат да постигнат над 200 000 огъвания без повреди. 

 


Грижа за косата и красота


Централният йонен генератор позволява изключително силно  действие на милионите генерирани отрицателни йони и намалява статичното електричество на повърхността на косата.

Йонната технология оставя косата  гладка и  лъскавоа, много по-лесна за разплитане и оформяне.

Студеният стоп бутон и използването му  придават на косата блясък  и дълготрайни резултати.


Гъвкавост и контрол

6 настройки за температура и скорост. 2 тясни накрайника   6 mm x 60 mm и 6 mm x 75 mm с ефект 20%  повече

гъвкавост при стилизиране.


Сешоар Caruso  BAB6970WIE LIMITED EDITION WHITE  характеристики :

• 2400W

• Ултра дълъг живот и висока мощност, произведен в Италия AC двигател

• Скорост на въздуха 172 км / час.

• Въздушно налягане 1 366 Pa

• Въздушен поток 83 м3 / час.

• 535г

• Йонна технология

• Тесни  концентратори 6 mm x 60 mm и 6 mm x 75 mm ( + 20% мощност )

• Подвижен заден филтър за лесно и бързо почистване

• Професионален захранващ кабел 2,70 м


Сешоарът Caruso-HQ се комбинира с дифузeр BABD11E ( дифузерът не се включва в комплекта )

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Сешоар Caruso HQ Limited Edition 2400W - цвят бял

  • Производител: BaBylissPRO
  • Код на продукта: BAB6970WIE
  • Наличност: Out Of Stock
  • 240.00лв.