STELLATO DIGITAL - ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕШОАР ФЕРАРИ 2400 ВАТА

    STELLATO DIGITAL HAIR DRYER BAB7500IE – СЕШОАР ФЕРАРИ 2400W

BaBylissPRO® представя STELLATO DIGITAL, по-лек и по-ефективен от всеки от най-добрите професионални дигитални сешоари за коса на пазара.

2400 W мощност, 208 км / ч скорост на въздуха, 22 800 об / мин, въздушно налягане 1860Pa, обем на въздуха 91 m3 / h, 6,30 грама изсушена вода в минута ... тоест суши с 26% по-бързо, осигурява 37% повече въздушен поток , 76% повече въздушно налягане, 33% повече точност на потока. И само 396 грама !!!

Отговаря на съвременните изисквания и специални условия за превенция от RSI

Често повтарящите се стрес наранявания RSI съставляват половината професионални заболявания, претърпени от фризьори. Проблемите : гръб извит, наклонена глава, повдигнат лакът, изпъната ръка и усукана китка. Предотвратяването на повтарящи се стрес наранявания (RSI) е важен приоритет за професията. STELLATO DIGITAL е перфектният инструмент за подпомагане на борбата с RSI. Китката, перфектно приведена в съответствие с центъра на тежестта на уреда, гаранцията за балансирано, удобно захващане без напрежение в предмишницата и лекото тегло от едва 396 грама предлага професионалните условия за работа без стрес.

STELLATO DIGITAL е референсиран в рамките на френската програма за предотвратяване на професионални заболявания и травми на опорно-двигателния апарат, прилагана от здравноосигурителните органи в сътрудничество с фризьорските институции във Франция. Това означава, че нашия сешоар има право на субсидии, отпускани от здравното осигуряване, за да се бори с RSI.

FERRARI ДИЗАЙН- интелигентен DIGITAL двигател

Осигурен с  проектиран от FERRARI електронен  мотор, животът му е до 10 пъти по-дълъг от традиционните сешоари и се задвижва от електроника за оптимална работа. Потокът и скоростта на въздуха се контролират постоянно за максимална стабилност. Няма намаляване на мощността, нито намаляване на производителността. Вибрациите са значително намалени.

Освен това двигателят на STELLATO DIGITAL е оборудван със сензор, който му позволява да разпознава прикрепения накрайник и автоматично да регулира скоростта и въздушния поток. Когато използвате накрайник, двигателят на сешоара  ще открие аксесоара и автоматично ще се ускори. Тази ексклузивна функция предлага истинска ефективност, най-добрите стилизиращи резултати и защита  на фибрите на косата.

Двоен накрайник

Сешоарът за коса STELLATO DIGITAL се предлага с 3 различни накрайници.

Един прав, тесен накрайник 6 мм х 60 мм, който е идеален за изправяне, защото ви позволява да постигнете необходимото напрежение върху косата.

Един изключително тънък накрайник 4 мм х 70 мм за оптимално, контролирано налягане на въздуха и още по-голяма ефективност.

И чисто нов ултра тънък и DUAL накрайник  за още по-голяма оптимизация на въздушния поток, два пъти по-голяма ефективност и спестяване на време.

Турбо функция, мощност и грижа

Турбо функцията има двойното предимство, че е в състояние да увеличи скоростта и въздушния поток без да повишава температурата. Това прави сушенето по-бързо или може да подчертае финалните щрихи на определени елементи, без да се компрометира защитата на косата.

STELLATO DIGITAL също се предлага с шумозаглушител за повече комфорт при използване и дифузер за изсушаване на къдрава и вълнообразна коса без добавяне на нежелан обем.

Йонна технология

Ефективният йонен генератор улеснява сушенето и стилизирането при намаляване на напрежението на повърхността на косъма, като прави гладка, блестяща и здрава косата. STELLATO DIGITAL разполага с 12 настройки за скорост и температура за максимална гъвкавост и студена струя за финалното оформяне. Специално проектиран за максимален въздушен поток, нисък шум, ниски вибрации и минимално тегло, сешоарът за коса STELLATO DIGITAL, изключително чисто технологично и инженерно достижение  MADE IN ITALY, осигурява по-бързо изсушаване и дълготрайни резултати при стилизиране, като се има предвид комфорта на фризьорите.

#ILOVEMYHAIRDRYER # BABYLISSPRO4ARTISTS #STELLATODIGITAL

STELLATO DIGITAL ще бъде вашият колега за дълго време и колкото повече  го поддържате чист, толкова по-дълго ще издържи. Обичайте вашия сешоар и се уверете, че той се поддържа чист за правилните експлоатационни показатели. Почиствайте го ежедневно.

Характеристики

• Ferrari проектиран EDM TECHNOLOGY двигател

• Мощност 2400 вата

• Лек-  396 g

• Дълъг живот, до 10 000 часа

• Скорост на въздуха: 208 км / ч

• Въздушен поток: 91 m3 / h

• Централен генератор на йони

• 12 настройки за скорост и температура

• Студен бутон

• Турбо функция

• 3 накрайника за концентратор

• дифузер

• Заглушител

• Подвижен заден филтър

• 2,8m захранващ кабел


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

STELLATO DIGITAL - ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕШОАР ФЕРАРИ 2400 ВАТА

  • Код на продукта: BAB7500IE
  • Наличност: В наличност
  • 399.00лв.