Безжична Машинка за подстригване Barber - с мотор Ферари

С двигател EDM TECHNOLOGY *, литиева батерия и японско стоманено острие, BaBylissPRO® 100% професионална, с възможност да работи без или с кабел Барбер машинката  FX8700E е проектирана за взискателни фризьори и бръснари, които търсят надеждни, гъвкави инструменти с бързо зареждане и оптимално време за работа.
Изключителен дизайн, който наистина прави разлика с неговите конкуренти, но не само: машинката е перфектно балансирана за превъзходна ергономичност и забележително мощна.
Този стилен тежък инструмент е толкова добър както за традиционните прически, така и за детайлни творчески и художествени творби като очертаване, избледняване, дизайн, татуиране на косата.

Висококачествено „избледняващо” острие
45 мм прецизно оформена японска стомана с изключително остър V ъгъл на подстригване. Острието е „избледняващо“, плоско, идеално за снемане на твърди линии и линии на кожата, които обикновено остават от самобръсначките, тъй като наистина застава близо до кожата.

Мощен
Дълготрайният дигитален мотор с висок въртящ момент осигурява висока производителност за чисто подстригване. Технологичният напредък на електронно управляваните дигитални мотори им позволява да бъдат по-леки, имат ултра-ниски вибрации, консумират по-малко енергия, имат по-дълъг живот и генерират по-малко шум. Идеален за всички типове коса. Високо захранващ кабел или безжично управление.

 

100% професионална
Здрава конструкция от метален корпус, проектирана за пълна професионална надеждност и безкомпромисна цялост.
3-часовото бързо зареждане и 2-часовото време на работа на батерията дават на професионалистите във фризьорството максимална гъвкавост, икономия на време и ефективност.
Универсалното напрежение им позволява да пътуват по света с машинката си.

 

Комфорт
Тялото на FX8700E е научно балансирано за по-добра ергономичност. Той разполага с назъбена, неплъзгаща се ръкохватка за комфорт и поддръжка.
Тази машинка, с изключително технически характер е лека и безшумна.

Характеристики :

Стойка за зареждане
45 мм японско стоманено острие
Дълготраен дигитален мотор с голям въртящ момент
6000 движения на ножа в минута
5-позиционен регулируем конусен лост (0.8 - 1.4 - 2 - 2.8 - 3.5 мм)
Дълготрайни литиеви батерии
8 гребена на гребена (1,5 - 3 - 4,8 - 6 - 10 - 13 - 16 - 19 mm)
Четка за почистване и смазващо масло

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Безжична Машинка за подстригване Barber - с мотор Ферари

  • Производител: BaBylissPRO
  • Код на продукта: FX8700E SILVER
  • Наличност: В наличност
  • 399.00лв.