Christmas Box Hype - Коледен бокс

Коледен Бокс Hype  в тематична кутия подарък

Комплектът включва:

*Шампоан Hype 250 ml

*Маска Hype 200 ml

*Крем за ръце Hype125 ml

HYPE  –  ANTI-POLLUTION  LINE

Във всекидневието ни ние все повече сме  изложени на постоянно замърсяване в следствие  на  околната среда, която застрашава здравето ни. Всъщност ние сега преживяваме конкретно период, в който трябва да бъдем по-чувствителни и внимателни към околната среда около нас, коята в момента е пълна  с фин прах, радиация, PM10, UV лъчи, дим, оранжерийни газове и други замърсители. Чрез поредица от  научни изследвания и технологични иновации в козметичния сектор, с  HYPE представяме линия от продукти с детоксикиращо  действие срещу замърсяването.
 

Иновативната формула на HYPE  защитава и пречиства косата и скалпа от увреждане и замърсяване в следствие на околната среда, благодарение на  HYDROPOM, естествена активна съставка на водна основа наречена  ЛИКОПЕН, получена от кората на домати , отглеждани  в Италия.

LICOPENE има анти-радикален, анти-замърсяване и анти-стареене ефект, който също предпазва и от UV радиация. Тестовете  in vivo и научния анализ потвърждават ефективността на тази активна съставка в противодействието на замърсителите, осигурявайки по-здрава и по-чиста коса и кожа.

ТЕСТ HYDROPOM - Неговата ефективност срещу замърсяване е тествана чрез сравняване на действието на две съставки: основна формула с добавка на витамин Е и основна формула, съдържаща Hydropom.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Christmas Box Hype - Коледен бокс

  • Производител: Hantesis
  • Код на продукта: Christmas Box Hype
  • Наличност: В наличност
  • 60.00лв.