Out Of Stock Машинка за подстригване PANASONIC ER- GP 80 NEW

НАЙ- НОВИЯТ МОДЕЛ ПРОФЕСИОНАЛНА МАШИНКА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ PANASONIC ER - GP 80

Panasonic - Решението за качество

Зад марката  Panasonic,стои  японската компания за електроника Panasonic Corporation. Основана през 1918 г., Panasonic може да погледне назад сега за своята почти 100-годишна история на успеха в разработването и производството на електронни продукти. Тази традиция включва уреди за коса & козметични продукти, особено за  подстригване. Марката Panasonic е пример за японските продуктилегендарни с своето качество на продуктит Потребителите на Panasonic трябва да знаят, че те ще имат възможност да използват  своите устройства  дълго време. Това е гарантирано от използването на първокласни материали и очевидните високотехнологични нужди на японците. Отличното качество на продукта, а оттам и по-дългия живот на оборудването са също част от насочването на устойчивата бизнес философия.  С грижа за околната среда, изключително убедени във качеството на продуктите сме и днес, както и преди 100 години.

Rolls Royce качество - само най-доброто е достатъчно добро
 

За качеството на продуктите от Panasonic има три основни фактора: иновации, производителност и надеждност. Отличното качество на тази марка - не без основание  свързва  Panasonic с тестовете на "Ролс Ройс качество" - Това е така, заради постоянното подобряване на свойствата на продукта и използването на модерни, съвпадащи с най-новите технологии материали. Един пример за това е патентования линеен мотор, с изпълнението на който при подстригване на косата драстично се повишава  постоянната мощност на машинката.

ХАРАКТЕРИСТИКИ :

 ВЪЗМОЖНОСТ за поддържане на постоянна мощност при подстригване, независимо от плътността на косъма

     Уникален нож за подстригване с X-образен дизайн (X-Blade на конуса) с въглеродно-диамантено/ титаниум покритие и 45 ° на ъгъла на подстригване
     Модел с Еко характеристика, поради малка консумация на енергия
     Ергономичен дизайн и "мека на допир дръжка" за идеална работа
     Възможност за регулиране на дължината на режещия нож в 5 степени от 0.8 до 2.0 mm

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Машинка за подстригване PANASONIC ER- GP 80 NEW

  • Код на продукта: ER -GP 80
  • Наличност: Out Of Stock
  • 489.00лв.