BRIGHT BLUE - ШАМПОАН АНТИ-ЖЪЛТО

BRIGHT BLUE SHAMPOO - 250 МЛ ШАМПОАН

Концентриран шампоан за техническа обработка, дава яркост и блясък на коси, които са със сив оттенък от 50% до 100%.

Създаден специално и за неутрализиране на жълтия рефлекс при изрусени коси. Дава мекота и е изключително подходящ при работа със изсветляващи пудри и други подобни продукти.

Начин на приложение : Нанесете достатъчно количество от продукта на мокра коса и масажирайте.Оставете от 2 до 5 минути( наблюдавайте ефекта) в зависимост от типа коса и интензивността на жълтия рефлекс, който трябва да бъде неутрализиран. Изплакнете обилно с хладка вода. За поддържане на ефекта, използвайте шампоана най-малко веднъж на 10 дни.

Съдържание :
 

Копринен протеин( Fibrin и Sericin) - притежава хидратиращи и омекотяващи качества,засилва растежа на косата,създава защитен филм на косъма без ефект на привикване на косата.
Дестилирана вода от метличина ( Centaurea cyanus l) - притежава омекотяващи и овлажняващи качества.
Провитамин В 5 ( Pro - Vitamin B5 ) - прониква в кожата и стъблото,подсилва корена,дава плътност,жизненост и блясък на косата.
 

Неутрализация на жълт акцент :
Процедурата за неутрализация на жълтия цвят се основава на познатата колориметрия.
В действителност, при наличие на  жълти акценти (топъл цвят) върху косата и наслагване на  студен цвят (лилаво = червено + синьо), жълтите рефлекси се неутрализират , при което се получава много ярък ефект.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

BRIGHT BLUE - ШАМПОАН АНТИ-ЖЪЛТО

  • Производител: Hantesis
  • Код на продукта: BRIGHT BLUE 250 ML
  • Наличност: В наличност
  • 19.90лв.